به گزارش آوای شمال؛
فرماندار محمودآباد گفت: مکتب سلیمانی یک مکتب جاویدان است و این مکتب باید در جامعه ما فرهنگسازی شود.
خسرو طالبی عصر امروز در جلسه ستاد برگزاری بزرگداشت اولین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با بیان اینکه مهمترین ویژگی سردار سلیمانی مردمی بودن بود، اظهار کرد: قدرتی فراتر از دست بشر باعث جاویدان شدن سردار دلها در تاریخ بوده اما مسئولیتی که ما به عنوان یک مسئول باید انجام بدهیم و مقام معظم رهبری بر آن تاکید داشتند این است که سردار متعلق به جهان اسلام بوده و باید مراسماتش مردمی برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه ما مدیون شهید سلیمانی هستیم و ایشان عزت و افتخار ما است، افزود: آزداگی وشرافت خودمان را مدیون شهدا هستیم؛ بهویژه سردار سلیمانی که آسایش ۵۰ ساله خودرا تقدیم در راه خدا میکند.
فرماندار محمودآباد خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم حق ولایت را ادا کنیم باید به زندگی رهبر خود نگاه کنیم.
طالبی تصریح کرد: نگاه ما باید فرهنگسازی مکتب سلیمانی در سطح جامعه باشد و زوایای زندگی حاج قاسم را در خانواده رواج دهیم اینگونه قطعا آمار طلاق، بزهکاری اجتماعی و آسیبشناسی کاهش مییابد.
وی در پایان گفت: مدیران با خدمت به مردم فرهنگ مکتب سلیمانی را احیا خواهند کردند.