به گزارش آوای شمال؛
آوای شمال به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، احمد حسینزادگان در نشست مشترک بخشداران و رؤسای شورای بخش استان با اشاره به این که رسالت مهم در دغدغهمندی، احساس مسؤولیت و انجام مخلصانه امور است، اظهار کرد: پرهیز از اختلافات و حل مسائل بدون توجه به حواشی و ایجاد روح هماهنگی و درک متقابل هنر مدیران است.
وی با اشاره به این که مدیریت اقتصاد استان در بخشهای مختلف و دارای ظرفیت از وظایف بخشداران در کنار دیگر مدیران است، افزود: مأموریت مهم و اساسی بخشداران، زندهکردن امید در جامعه است.
استاندار مازندران تأکید کرد: باید با اعتدال سیاسی همه را در جهت توسعه مازندران همراه کرد.
این مسؤول با اشاره به فرصتها و ظرفیتهای عالی استان در بخشهای صنایع دستی، کشاورزی، صنایع دامی و لبنی، از معادن بیهمتای ثروتآفرین در استان گفت و ادامه داد: با استفاده درست و علمی از منابع محیط زیست و منابع انسانی مازندران میتوان بیکاری و فقر را در استان ریشهکن ساخت و با کشاورزی و زیربخشهای آن میتوان رونق تولید و اشتغال را تحقق بخشید.
حسینزادگان بر انتخاب راهحلهای درست برای مشکلات تأکید کرد و یادآور شد: اولویت نخست برای اعتلای استان، عمل به برنامهها، تحقق راهکارهای اقتصاد مقاومتی، حمایت از کارآفرینی و جذب سرمایهگذار است و بخشداران در این راستا مسؤولیت اساسی دارند.
وی بخشداران را از عوامل توسعه استان دانست و اضافه کرد: بخشداران برای باالفعلکردن ظرفیتهای بخش برنامه بدهند و براساس آن عمل کنند.
استاندار مازندران از بخشداران بهعنوان فرماندهان خط مقدم خدماتدهی دولت به مردم یاد و بیان کرد: کار بخشداران باید بدون حاشیه و با بهرهگیری از همه ظرفیتها انجام شود.
این مسؤول با بیان اینکه برای کار مردم و اجرای برنامههای توسعهای با کسی تعارف نداریم، افزود: بخشداران باید با دغدغهمندی و احساس مسؤولیت بالا برای مردم کار کنند و هر کس نمیتواند دغدغه کار مردم را داشته باشد و شبانهروز برای مردم بدود، کار خود را رها کند.
حسینزادگان با تأکید بر این که بخشداران نباید برای کار مردم شب راحتی داشته باشند، یعنی حداقل باید ۱۷ ساعت در شبانهروز کار کنند، گفت: بخشداران باید با همین امکانات و ظرفیتها، برنامههای خود را عملی کنند و برای مردم وقت بگذارند و در میان آنان باشند.
وی افزود: ۲ هزار و ۲۰۰ دهیار و ۷ هزار و ۷۰۰ نفر از اعضای شورای اسلامی روستاهای مازندران در اختیار و کنار بخشداران بوده و همه آنان هم تحصیل کرده هستند.
استاندار مازندران نقش بخشداریها را بهخاطر ارتباط مستقیم با مجموعهای از ظرفیتهای بیبدیل نهفته در بکرترین نقاط استان برای توسعه انکارناپذیر دانست و عنوان کرد: بخشداران باید از ظرفیت نیروی انسانی شوراها و دهیاران به دور از هرگونه اختلاف سلیقه و حاشیه رفتن در جهت رفع مشکلات و موانع استفاده کنند تا خروجی رونق اقتصادی در بخشهای استان را شاهد باشیم.
این مسؤول واگرایی و اختلاف بر سر هیچ و پوچ را از عوامل اصلی عقبماندگی مازندران دانست و خاطرنشان کرد: رویکرد دولت تدبیر و امید، همدلی و همافزایی برای توسعه و حل مشکلات است.
حسینزادگان با تشریح ظرفیتهای بینظیر روستاهای استان در بخشهای مختلف کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی گفت: یقین کنید توسعه استان با برنامههای راهبردی بخشداران، دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها محقق و عملیاتی میشود.
وی با اشاره به این که نباید هیچ طرح و برنامه استانی و منطقهای را نیمهکاره رها کرد، افزود: طرح مازندران پاک، ساماندهی پسماند، توسعه بومگردی و اقتصاد دریا، ورزش همگانی، رونق تولید و اشتغال و … طرحی زینتی نیستند و عملی کردن آنها موجب تعالی مازندران است.
استاندار مازندران با بیان اینکه شهرکهای صنعتی مستقر در بخشها باید با فعالیت همه واحدهای تولیدی، پویا باشند، بخشداران را موظف به حل مشکلات این بخش دانست و تصریح کرد: بخشداران مستقر در سواحل دریای خزر، حوزه کوهستانی و ییلاقات و بخشداران در حوزه دشت و جلگه باید از همه ظرفیتهای اقتصادی استفاده کنند تا رونق اقتصادی محقق و افزایش درآمد مردم بهویژه در روستاها ملموس شود.
این مسؤول افزود: بررسیها نشان میدهد هنوز ۸۰ درصد ظرفیت گردشگری بویژه بومگردی روستاهای مازندران خالی است، صنایع دستی منحصر به فرد روستاییان در فروش با مشکل مواجه است، زمینهای شیبدار استان بلاکشت مانده، در بهرهگیری از ظرفیتهای شیلاتی، زنبورداری، دام و طیور، گل و گیاه، کشت دوم و استفاده از آبگرمهای طبیعی شاهد ضعف هستیم ولی اگر همه با هم باشیم و بخشداران از اعضای شورای اسلامی و دهیاران به درستی استفاده کنند، به نتیجه میرسیم.
حسینزادگان با بیان اینکه در حال حاضر فقط از معادن شن و ماسه مازندران استفاده میشود، اظهار کرد: این در حالی است که معادن متنوع و بسیار زیادی در استان وجود دارد که بخشداران باید آنها را مورد توجه قرار دهند.
وی یکی از مشکلات مازندران را ساخت و سازهای بی رویه بیان کرد و گفت: بخشداران در خصوص ساخت و سازهای بیرویه و غیرمجاز مسؤول هستید و باید در حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی که انفال محسوب میشود، کوشا باشید و قوانین و مقررات را سرلوحه کارهایتان قرار بدهید.