آوای شمال(طبرستان)
  • گزیده اخبار :
  • سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹ , Tuesday 22 September 2020
    avayeshomal.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 96867
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۵ بهمن, ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸
  • شما اینجا هستید :اخبار استان
  •   

    معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

    طبخ گوشت به صورت کباب با ذغال خطرناک است/ مازندران جزو مناطق شایع سرطان معده

    معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه که سرطان معده در شمال کشور به ویژه در مازندران شایع است، گفت: ریزفاکتورهای زیادی در بروز سرطان دخیل است.

    آوای شمال/ مجید سعیدی در جمع خبرنگاران مازندران اظهار کرد: سرطان معده در شمال کشور به ویژه در مازندران شایع است.

    وی با اعلام اینکه عوامل مختلفی در بروز بیماری سرطان دخالت دارند، افزود: مرکز تحقیقات سرطان در دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حال بررسی وضعیت کانسر معده در استان است.

    معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: ژنتیک، جهش ژن و شیوه زندگی مردم در بروز سرطان تاثیرگذار است، تحقیقات در این زمینه در حال انجام است و هنوز به نتایج قطعی در این زمینه نرسیدیم.

    این مسئول اضافه کرد: عواملی مانند نوع تغذیه و پخت غذا به ویژه طبخ کباب با ذغال هم از عوامل خطرناک در کتاب‌های پزشکی ذکر شده است ولی این موارد هم در دست بررسی است.

    سعیدی ادامه داد: ریزفاکتورهای زیادی در بروز سرطان دخیل است که این موارد در دست بررسی است.

    وی در ارتباط با باقی‌مانده سم و بحث آلودگی آب، بیان کرد: برای طرح موضوع و اظهارنظر در این موارد باید به لحاظ علمی به نتیجه مناسبی برسیم و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

    معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ارتباط با وجود باقی‌مانده سم در برخی از محصولات تولیدی مازندران، گفت: بررسی‌ها ما در این مرکز خلاف این موضوعات را اثبات می‌کند.

    سعیدی با اعلام اینکه مدتی در مازندران شایعه شده بود که برنج تولیدی استان آرسنیک دارد، افزود: ما در تحقیق به این موضوع دست پیدا کردیم که واقعا برنج مازندران آرسنیک ندارد.

    وی در پایان درباره وضعیت سرطان در مازندران و کشور گفت: میانگین سرطان ایران کمتر از دنیا است و حتی میانگین سنی سرطان در کشور ما نسبت به دیگر کشورها پایین است.

    برچسب ها :

    نظرات