آوای شمال
  • گزیده اخبار :
  • سه شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ , Tuesday 17 September 2019

    ابزار هدایت به بالای صفحه

    avayeshomal.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 83401
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱ مرداد, ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۵
  • شما اینجا هستید :ایران و جهان
  •   

    کره یا روغن را با پودر شکر خوب می زنیم تا سفید رنگ و صاف شود. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و خلال بادام، فندق و انجیر خرد شده را در آرد مخلوط می‌کنیم. سفیده تخم مرغ را می‌زنیم تا کاملاً پف کرده و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم.

    با انجیر و بادام یک کیک خانگی بپزید

    در این مطلب آموزش پخت کیک انجیر را به نقل از سایت کاویاب می‌خوانیم. مواد لازم: کره یا روغن: یک پیمانه و یک چهارم پیمانه خلال بادام بو داده: نصف پیمانه پر آرد سفید کیک: ۵/۳ پیمانه بکینگ پودر: ۳ قاشق مربا خوری فندق بو داده: ۲ قاشق سوپخوری سفیده تخم مرغ: ۷ عدد انجیر خشک […]

    در این مطلب آموزش پخت کیک انجیر را به نقل از سایت کاویاب می‌خوانیم.

    با انجیر و بادام یک کیک خانگی بپزید
    مواد لازم:
    کره یا روغن: یک پیمانه و یک چهارم پیمانه
    خلال بادام بو داده: نصف پیمانه پر
    آرد سفید کیک: ۵/۳ پیمانه
    بکینگ پودر: ۳ قاشق مربا خوری
    فندق بو داده: ۲ قاشق سوپخوری
    سفیده تخم مرغ: ۷ عدد
    انجیر خشک و نرم: ۱۵ عدد
    شیر: یک پیمانه
    طرز تهیه کیک انجیر:
    کره یا روغن را با پودر شکر خوب می زنیم تا سفید رنگ و صاف شود. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و خلال بادام، فندق و انجیر خرد شده را در آرد مخلوط می‌کنیم. سفیده تخم مرغ را می‌زنیم تا کاملاً پف کرده و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم.
    تمام مواد را با قاشق چوبی مخلوط می کنیم و در یک قالب از قبل چرب و کاغذ روغنی انداخته شده ریخته و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت می‌گذاریم تا پخته و خنک شود. پس از خنک شدن روی توری، کاغذ آن را کنده و روی آن را تزئین می‌کنیم.

    برچسب ها :

    نظرات