آوای شمال
  • گزیده اخبار :
  • پنج شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۶ , Thursday 27 July 2017

    ابزار هدایت به بالای صفحه

    avayeshomal.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 82812
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲۷ تیر, ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۰
  • شما اینجا هستید :ایران و جهان
  •   

    مایع را از صافی عبور دهید و تکه‌های میوه و سبزی را خارج کنید. خیلی آرام آب گازدار را اضافه کنید. با قالب‌های یخ آن را سرو کنید. برای تزئین نیز می‌توانید با تکه‌های لیمو یا پرتقال و برگ‌های ریحان استفاده کنید.

    پانچ چای یک نوشیدنی خنک و رویایی برای تابستان

    در این مطلب به نقل از بادبادک به شما طرز تهیه پانچ چای را آموزش می‌دهیم. مواد لازم: ۹۰۰ گرم چای سیاه دم شده- می‌توانید از یک چای کیسه‌ای مخصوص قوری با ۸ لیوان آب جوش هم استفاده کنید. سه چهارم پیمانه شکر کمی چوب دارچین (اختیاری) کمی برگ نعنای تازه خرد شده یک لیموترش […]

    در این مطلب به نقل از بادبادک به شما طرز تهیه پانچ چای را آموزش می‌دهیم.

    پانچ چای یک نوشیدنی خنک و رویایی برای تابستان
    مواد لازم:
    ۹۰۰ گرم چای سیاه دم شده- می‌توانید از یک چای کیسه‌ای مخصوص قوری با ۸ لیوان آب جوش هم استفاده کنید.
    سه چهارم پیمانه شکر
    کمی چوب دارچین (اختیاری)
    کمی برگ نعنای تازه خرد شده
    یک لیموترش سبز و زرد
    یک عدد پرتقال قاچ شده
    چند قالب یخ

    روش تهیه

    چای را دم کنید و پس از خنک شدن درون پارچ بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
    چوب دارچین، ریحان خرد شده، لیمو و پرتقال برش خورده را اضافه کنید.
    روی آن را بپوشانید و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.
    مایع را از صافی عبور دهید و تکه‌های میوه و سبزی را خارج کنید. خیلی آرام آب گازدار را اضافه کنید. با قالب‌های یخ آن را سرو کنید. برای تزئین نیز می‌توانید با تکه‌های لیمو یا پرتقال و برگ‌های ریحان استفاده کنید.

    برچسب ها :

    نظرات