آوای شمال
  • گزیده اخبار :
  • جمعه ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ , Friday 20 September 2019

    ابزار هدایت به بالای صفحه

    avayeshomal.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 80353
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۳ تیر, ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۳
  • شما اینجا هستید :اجتماعی
  •   

    ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می‌شود.

    فشار خونتان را با این سالاد تنظیم کنید

    ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده است که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می‌گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می‌شود. در ادامه این مطلب را به نقل از بیتوته […]

    ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده است که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می‌گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می‌شود. در ادامه این مطلب را به نقل از بیتوته بخوانید.

    پایین آمدن فشار خونتان با سالاد ترخون
    مواد لازم برای سالاد ترخون:
     عدس                                 ۲۵۰ گرم
    سیر (له شده)                        ۱ حبه
    ترخون (خرد شده)                     ۲ قاشق سوپخوری
    پنیر خامه‌ای                             ۴ قاشق سوپخوری
    خامه                                      ۱ قاشق سوپخوری
    گوجه فرنگی (فیله و خرد شده)      ۲ عدد
    زیتون سیاه (خرد شده)               ۵۰ گرم
    جعفری (خرد شده)                     ۲ قاشق سوپخوری
    لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده)      ۱ عدد
    سس خردل (یا دانه خردل)            ۲ قاشق چایخوری
    روغن زیتون                                ۲ قاشق سوپخوری

    روش پخت سالاد ترخون:

    عدس را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

    تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)

    پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه‌ای بریزید و به مدت ۱ دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

    گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.

    سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.

    برچسب ها :

    نظرات