آوای شمال
  • گزیده اخبار :
  • پنج شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ , Thursday 19 September 2019

    ابزار هدایت به بالای صفحه

    avayeshomal.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 80350
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۳ تیر, ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۶
  • شما اینجا هستید :فرهنگی
  •   

    داخل قابلمه‌ای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و ۲ پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.

    خورش گردو یک پیشنهاد متفاوت و مقوی

    در این مطلب به نقل از بیتوته شما را با طرز تهیه خورش گردو آشنا می‌کنیم. زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه زمان پخت: ۳۰: ۱ مواد مورد نیاز برای ۴ نفر: گوشت گوسفندی (خردشده)        ۳۰۰ گرم گردو (۴ پرشده)                         ۳۰۰ گرم […]

    در این مطلب به نقل از بیتوته شما را با طرز تهیه خورش گردو آشنا می‌کنیم.

    زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

    زمان پخت: ۳۰: ۱

    طرز تهیه خورش گردو
    مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:

    گوشت گوسفندی (خردشده)        ۳۰۰ گرم
    گردو (۴ پرشده)                         ۳۰۰ گرم
    پیاز (نگینی خردشده)                   ۱ عدد
    رب انار ملس                              یک دوم پیمانه
    زرشک                                       ۲ قاشق سوپخوری
    فلفل                                         ۱ قاشق چایخوری
    زردچوبه                                      ۱ قاشق چایخوری
    نمک                                          ۱ قاشق چایخوری
    روغن مایع                                   به میزان لازم

    طرز تهیه خورش گردو:

    داخل قابلمه‌ای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و ۲ پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.

    گردو را با مقداری روغن تفت دهید.

    رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید.

    برچسب ها :

    نظرات