آوای شمال
  • گزیده اخبار :
  • شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶ , Saturday 23 September 2017

    ابزار هدایت به بالای صفحه

    avayeshomal.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 72906
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۰ اردیبهشت, ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۰
  • شما اینجا هستید :ایران و جهان
  •   

    یک مسئول سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از آردهای بدون درج تاریخ‌ تولید و انقضا به‌روی گونی‌های این فرآورده به هیچ وجه مورد تأیید نیست.

    استفاده از آرد بدون تاریخ‌، ممنوع

    آوای شمال/سمیره صباح ــ معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از آردهای بدون درج  تاریخ‌های تولید و انقضا در تهیه فرآورده‌های غذایی، همانند سایر محصولات غذایی به هیچ وجه مورد تأیید نیست و الزام وجود دارد که  این اطلاعات به‌صورت مشخص به‌روی گونی‌های آرد درج شود. صباح افزود: به‌دلیل  […]

    آوای شمال/سمیره صباح ــ معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از آردهای بدون درج  تاریخ‌های تولید و انقضا در تهیه فرآورده‌های غذایی، همانند سایر محصولات غذایی به هیچ وجه مورد تأیید نیست و الزام وجود دارد که  این اطلاعات به‌صورت مشخص به‌روی گونی‌های آرد درج شود.

    صباح افزود: به‌دلیل  چربی موجود در آرد این ماده غذایی در دمای معمولی بیش از یک الی ۳ ماه قابلیت مصرف ندارد، لذا برای افزایش زمان نگهداری باید  آن را در محل خشک و در ظرف در بسته و البته دمای خنک نگاه داشت و با فراهم ساختن شرایط مذکور آرد را می‌توان تا ۶ ماه  نیز قابل مصرف کرد.

    وی تصریح کرد: ایجاد شرایط نگهداری این ماده غذایی استراتژیک کاری دشوار است و طبیعتاً به‌تنهایی از عهده صنف برنمی‌آید به همین دلیل و در حال حاضر راه صحیح آن است که برای پیشگیری از مشکلات بعدی ضوابط جاری به‌نحو شایسته صورت پذیرد.

    برچسب ها :

    نظرات