آوای شمال
  • گزیده اخبار :
  • یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶ , Sunday 24 September 2017

    ابزار هدایت به بالای صفحه

    avayeshomal.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 71756
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲ اردیبهشت, ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۲
  • شما اینجا هستید :ایران و جهان
  •   

    مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد که خطر ابتلا به زوال عقل و سکته مغزی با مصرف نوشابه‌های گازدار رژیمی تا ۳ برابر افزایش می‌یابد.

    خطر ۳ برابرشدن زوال عقل و سکته مغزی با مصرف نوشابه رژیمی

    آوای شمال/بررسی داده‌های مربوط به ۴ هزار و ۳۷۲ فرد بزرگسال نشان می‌دهد که نوشابه‌های گازدار رژیمی در قیاس با هم‌نوعان قندی، خطر ابتلا به زوال عقل و سکته‌های مغزی را افزایش می‌دهند. بر اساس گزارش ایندیپندنت، نتایج این مطالعه که توسط محققان دانشگاه بوستون انجام شد حاکی از آن است که  بزرگسالانی که روزی […]

    آوای شمال/بررسی داده‌های مربوط به ۴ هزار و ۳۷۲ فرد بزرگسال نشان می‌دهد که نوشابه‌های گازدار رژیمی در قیاس با هم‌نوعان قندی، خطر ابتلا به زوال عقل و سکته‌های مغزی را افزایش می‌دهند.

    بر اساس گزارش ایندیپندنت، نتایج این مطالعه که توسط محققان دانشگاه بوستون انجام شد حاکی از آن است که  بزرگسالانی که روزی یک قوطی سودا رژیمی می‌نوشند، ۳ برابر بیشتر در معرض ابتلا به سکته مغزی و زوال عقل قرار گرفتند.

    وجود ماده‌ای به نام «آسپارتام» در اغلب نوشابه‌های رژیمی که برای دادن طعم شیرینی به آنها به کار می‌رود دلیل این امر عنوان شده است.

    به گفته محققان، “آسپارتام و دیگر شیرین کننده‌های مصنوعی مثل «ساکارین»، موجب تنگ‌شدن عروق و انسداد آنها می‌شود و در نهایت ابتلا به سکته مغزی و زوال عقل را به همراه می‌آورد.

    در این مطالعه  ۴ هزار و ۳۷۲ فرد بالای ۴۵ سال برای ۱۰ سال از نظر میزان خوراک و نوشیدنی‌ مورد بررسی قرار گرفت.

    با این حال بر اساس نتایج این تحقیقات نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد که همه مصرف کنندگان نوشیدنی‌های رژیمی گازدار به این بیماری‌ها مبتلا خواهند شد؛ و تحقیق بیشتری باید در این رابطه صورت گیرد.

    برچسب ها :

    نظرات