آوای شمال
  • گزیده اخبار :
  • دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۶ , Monday 25 September 2017

    ابزار هدایت به بالای صفحه

    avayeshomal.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 71753
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲ اردیبهشت, ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۱
  • شما اینجا هستید :اجتماعی
  •   

    یک کارشناس طب سنتی گفت: کسانی که در روده‌هایشان سُده یا گرفتگی در عروق وجود دارد یعنی مبتلا به انسداد لوله گوارشی هستند، مصرف نان گندم برایشان مناسب نیست و ممکن است این عارضه در آن‌ها تشدید شود.

    مصرف نان برای افراد دچار بیماریهای گوارشی مناسب نیست

      افزودن نوشته آوای شمال/درباره نان و ملاحظات مصرف این ماده غذایی اظهار داشت: خواص اقسام نان و اثرات مفید و مضر آن بر حسب نوع مزاج، احوال، شهر محل سکونت و حتی نوع شغل و فعالیت افراد متفاوت است.   مصرف نان برای افراد دچار بیماری‌های گوارشی مناسب نیست وی افزود: کسانی که در […]

     

    آوای شمال/درباره نان و ملاحظات مصرف این ماده غذایی اظهار داشت: خواص اقسام نان و اثرات مفید و مضر آن بر حسب نوع مزاج، احوال، شهر محل سکونت و حتی نوع شغل و فعالیت افراد متفاوت است.

     

    مصرف نان برای افراد دچار بیماری‌های گوارشی مناسب نیست

    وی افزود: کسانی که در روده‌هایشان سُده یا گرفتگی در عروق وجود دارد یعنی مبتلا به انسداد لوله گوارشی هستند، مصرف نان گندم برایشان مناسب نیست و ممکن است این عارضه در آن‌ها تشدید شود یعنی افرادی که هضم مناسبی ندارند، مصرف نان برایشان مناسب نبوده و مشکلات معده آنها را افزایش می‌دهد.

    این کارشناس طب سنتی متذکر شد:کسانی که با خوردن نان گندم دچار نفخ می‌شوند، می‌توانند نان را با ادویه‌های گرم بخورند و حتی مصرف میوه‌های پخته می‌تواند از بروز نفخ ناشی از مصرف نان گندم بکاهد.

    تلیت کردن نان در غذا موجب ضعف معده

    علوی عنوان کرد: نان تلیت یا ترید که ریزه کردن نان است در بعضی خوراکی‌های مایع، باعث نفخ شدید و ضعف معده و یبوست شده و فقط کسانی که مزاج گرم و در هوای گرم سکونت دارند, مجاز به خوردن این نان هستند یعنی افراد از خرد کردن نان در غذاهایی مانند آبگوشت حتی الامکان بپرهیزند چرا که می‌تواند موجب ضعف هضم و در نهایت موجی بیماری شود.

    وی خاطرنشان کرد: از دیدگاه طب سنتی، غذا به دو دسته حقیقی و مجازی تقسیم می‌شود؛ غذای حقیق غذایی است که پس از خوردن و ورود آن به معده و پس از گذراندن مراحل هضم غذا, در کبد تبدیل به اخلاط چهارگانه شود و خون یا خلط دم از آن ساخته شود و غذای مجازی هر ماده‌ای مانند گوشت، نان، میوه و … بوده که استعداد تبدیل شدن به خلط را دارا باشد.

    انتهای پیام/

    برچسب ها :

    نظرات