آوای شمال
  • گزیده اخبار :
  • پنج شنبه ۲ آذر ۱۳۹۶ , Thursday 23 November 2017

    ابزار هدایت به بالای صفحه

    avayeshomal.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 63208
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۹ آبان, ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۶
  • شما اینجا هستید :اخبار محمودآباد
  •   

    به میزبانی اتاق اصناف محمودآباد

    نشست آموزشی خبازان محمودآباد برگزار شد

    جلسه آموزشی و توجیهی قوانین و دستورالعمل‌های بهداشتی ویژه نانوایان در محمودآباد برگزار شد.

    آوای شمال/ جلسه آموزشی و توجیهی قوانین و دستورالعمل‌های بهداشتی ویژه نانوایان  با حضور اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان محمودآباد و ۲۵ واحد خبازی این شهرستان در سالن اجتماعات اتاق اصناف محمودآباد برگزار شد.
    اسماعیل یزدانی در این باره به خبرنگار ما گفت: در این نشست پیرامون موضوعات بهداشت فردی و محیطی، میزان مصرف نمک در نان، عدم استفاده از جوش شیرین و راهکارهای مناسب آن، بحث و تبادل نظر شد.

    مسئول نمایندگی غله و خدمات بازرگانی شهرستان محمودآباد با اشاره به استقبال و بازتاب این نشست آموزشی و توجیهی در بین خبازان، اظهار کرد: نکات آموزشی در خصوص پخت نان نظیر: نحوه تشکیل آرد ضعیف و قوی، علل نامرغوب بودن خمیر و راهکارهای بهتر شدن آن، تاثیر نمک، شکر و سرکه در خمیر و مقدار استفاده از آن، از جمله موضوعاتی بود که مورد استقبال خبازان قرار گرفت.
    وی در پایان متذکر شد: به مناسبت هفته کیفیت نان و ۲۲ آبان روز ملی نان نیز جلسه کارگاهی و عملیاتی در یکی از واحدهای خبازی شهرستان با موضوع آموزش خبازان برگزار می‌شود.

    برچسب ها :

    نظرات