آوای شمال
  • گزیده اخبار :
  • یکشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۸ , Sunday 25 August 2019

    ابزار هدایت به بالای صفحه

    avayeshomal.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 47843
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲۲ اسفند, ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۸
  • شما اینجا هستید :اخبار استان
  •   

    دبیر پایلوت ارتقای کیفیت نان مازندران خبر داد

    رتبه بندی ۲۰۲۰ واحد خبازی مازندران/کیفیت نان مازندران در زمره ۵ استان برتر

    در راستای اجرای دستورالعمل کشوری درجه بندی واحدهای نانوایی، تعداد 2 هزار و 20 واحد خبازی در سطح استان مازندران درجه بندی شد.

    آوای شمال/ فریدون امیریان اظهار کرد: در راستای اجرای دستورالعمل کشوری درجه‌بندی واحدهای نانوایی و با حمایت‌ها و پیگیری‌های مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور به همت شرکت غله و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، فرمانداری‌ها و اتحادیه خبازان شهرستان‌های استان، تعداد ۲ هزار و ۲۰ واحد خبازی در سطح استان مازندران درجه‌بندی شد.

    وی با بیان اینکه واحدهای خبازی بر اساس امتیازهای به‌دست آورده از گروه یک تا چهار درجه‌بندی می‌شوند، تصریح کرد: براساس دستورالعمل مرکز پژوهش‌های غلات کشور نحوه ارزیابی و امتیازدهی واحدهای خبازی بر مبنای شاخصه‌هایی همچون وضعیت ماشین‌آلات، تجهیزات، مساحت نانوایی‌ها، امکانات نگهداری آرد، مهارت کارکنان و ویژگی‌های حسی کیفیت نان با حضور دستگاه‌های مرتبط صورت می‌گیرد.

    دبیر پایلوت ارتقای کیفیت نان مازندران با بیان اینکه طرح کشوری درجه‌بندی واحدهای خبازی از تیرماه سال جاری در استان مازندران آغاز شده است، تصریح کرد: برای واحدهای ارزیابی‌شده این فرصت فراهم است تا با تأمین شاخصه‌های تعیین‌شده نسبت به ارتقای سطح درجه خود اقدام کنند.

    امیریان در ادامه به موضوع پایلوت ارتقای کیفیت نان استان اشاره و تاکید کرد: با عنایت به نشست سه جانبه قنبری معاون وزیر جهاد کشاورزی، فلاح استاندار مازندران و رمضانعلی ملک مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور، مازندران به‌عنوان پایلوت ارتقای کیفیت نان در سطح کشور تعیین شد.


    وی با اشاره به اینکه تاکنون تعداد ۹۸۰ واحد از خبازی های استان به عنوان واحدهای پایلوت ارتقاء کیفیت، ارزیابی و تعیین شده اند؛ اضافه کرد:  در همین راستا با همکاری شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس ۴ هزار دست لباس متحدالشکل تهیه و به واحدهای خبازی مشمول طرح پایلوت و همچنین واحدهای درجه بندی شده به صورت رایگان اختصاص می یابد.

    دبیر پایلوت ارتقای کیفیت نان استان با بیان اینکه با توجه به ارزیابی و سنجش کارشناسی کیفیت نان توسط مسئولین کنترل کیفی و گزارش شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، مازندران از نظر کیفیت نان جزء ۵ استان برتر است، متذکر شد: این سنجش براساس استاندارد شماره ۲۶۲۸ نان های سنتی صورت پذیرفت.

    امیریان در ادامه سخنانش به برخی از ویژگی های کیفیت نان اشاره و خاطرنشان کرد: نان باید دارای بوی معطر مخصوص به خود، عاری از طعم و مزه غیرعادی باشد و به راحتی جویده و در هنگام جویدن نیز به انرژی و فشار زیادی نیاز نداشته باشد؛ همچنین بافت نان باید به راحتی در اثر کشیدن پاره شده و راحت لقمه گردد.

    وی در پایان به ویژگی های دیگر نان با کیفیت اشاره کرد و گفت: نان باید دارای رنگ طبیعی مخصوص به خود باشد و سطح زیرین نان باید یکنواخت و عاری از علائم سوختگی، خمیری و پارگی باشد و سطح رویی نان نیز باید دارای پوسته ظریف و یکنواخت بوده و حالت چرمی نداشته باشد و شکل نان باید یکنواخت و عاری از برآمدگی و فرورفتگی های غیرعادی باشد.

    برچسب ها :

    نظرات