آوای شمال(طبرستان)
  • گزیده اخبار :
  • شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۸ , Saturday 19 October 2019
    avayeshomal.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 33131
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۶ شهریور, ۱۳۹۴ - ۰۴:۱۹
  • شما اینجا هستید :اجتماعی > ایران و جهان
  •   

    فشار خون بالا؛ نخستین عامل مرگ و میر انسانی در مازندران

    آوای شمال/ حسین مکرمی در نشست هم‌اندیشی خبرنگاران حوزه سلامت مازندران، اظهار کرد: پیشگیری و سلامت از عمده‌ترین مباحث در بعد سلامت است. وی افزود: امروزه ذائقه مصرف کننده تغییر پیدا کرده و به‌سمت صنعتی پیش می‌رود اما باید بهداشت مواد غذایی در اولویت مصرف ما باشد. مکرمی گفت: مازندران در چاقی رتبه نخست را […]

    آوای شمال/ حسین مکرمی در نشست هم‌اندیشی خبرنگاران حوزه سلامت مازندران، اظهار کرد: پیشگیری و سلامت از عمده‌ترین مباحث در بعد سلامت است.

    وی افزود: امروزه ذائقه مصرف کننده تغییر پیدا کرده و به‌سمت صنعتی پیش می‌رود اما باید بهداشت مواد غذایی در اولویت مصرف ما باشد.

    مکرمی گفت: مازندران در چاقی رتبه نخست را در کشور دارد و نخستین عامل مرگ و میر در استان به‌دلیل افزایش فشار خون بوده که باید با آموزش صحیح از این فاجعه جلوگیری کنیم.

    مدیر نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: در بحث سلامت محصولات کشاورزی نیز باید کشاورزان در مصرف سموم سلیقه‌ای عمل نکنند و از سم‌های مجاز و به‌اندازه استفاده کنند.

    وی گفت: مواد غذایی‌ای که در داخل تولید می‌شود, دارای پروانه ساخت بوده که ۴۰۰ کارخانه مواد غذایی در استان فعالیت می‌کنند.

    سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: مهم‌ترین نیاز جامعه امروز سلامت و حفظ سلامتی افراد جامعه است.

    سلطان تویه افزود: نگاه به سلامت باید خاص باشد واز نگاه سیاسی فاصله بگیرد.

    مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در انعکاس کمبودها و ضعف‌ها اصحاب رسانه می‌توانند کمک فراوانی در رفع این مشکلات به دانشگاه علوم پزشکی کنند.

    وی بیان کرد: متأسفانه برخی از مواد غذایی که در صدا و سیما پخش می‌شود برای سلامتی افراد مضر است و مواد قندی و افزودنی‌های بیش از اندازه سبب چاقی نامناسب و تخریب دندان‌ها می‌شود.

    سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: خانواده‌ها باید بدانند یکی از دلایل عمده دربحث سرطان استفاده از فست‌فودها و افزایش سمومی مانند نیترات در محصولات کشاورزی بوده که این فضاهای ناشناخته باید به‌درستی به مردم و خانواده‌ها به‌ویژه کشاورزان شناسانده شود.

    سلطان تویه افزود: باید برای آموزش همگانی سلامت نیز قدم درستی برداریم و همکاری‌های بین‌دستگاهی در این راستا افزایش یابد.

    برچسب ها :

    نظرات