به گزارش آوای شمال؛
آوای شمال/ علی شادمان عصر امروز در آئین رونمایی از اهدای لباس حفاظتی و ماسک به ارزش ۲۴۰ میلیون تومان توسط یکی از خیران به مجموعه بهداشت و درمان این شهرستان(بیمارستان امام خمینی (ره)، شبکه بهداشت و درمانگاه تامین اجتماعی)اظهار کرد: با اهدای این مقدار کمک نیازمندیهای کادر درمانی و پرستاری این شهرستان تا پایان اردیبهشت و حتی اوایل خرداد سال جاری تامین شد.
وی با اشاره به کمک ۸۰۰ میلیون تومانی خیران سلامت شهرستان نور، در مبارزه با کرونا و تهیه لباس و ماسک و نیز مواد ضد عفونی، افزود: عزم جدی، قاطع، انسان دوستانه مردم و خیران علیه ویروس منحوس کرونا و کمک به بخش درمانی و بیماران وجود داشته و ادامه دارد.
فرماندار شهرستان نور تصریح کرد: این شهرستان یکی از شهرستانهای پیشرو در مبارزه با کرونا ویروس و کنترل بیماری بوده و مقابله با این ویروس منحوس پرشتاب ادامه دارد.
این مسوول بیان کرد: ایده تولید ماسک و لباس حفاظتی از شهرستان نور پیشنهاد و این شهرستان از نخستین شهرستانهایی بود که با کمک خیران و تولید کنندگان(خیاطان) ماسک و مواد ضد عفونی تولید و اقدام به توزیع و گندزدایی سطح شهرستان کرده است.
شادمان خاطرنشان کرد: شهرستان نور در کنترل بیماری کرونا پایدارترین شرایط را دارد اما نکات بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی همچنان باید ادامه داشته باشد تا دچار بحران نشویم.
وی از کاهش ورود و تقلیل بیماران بستری در این شهرستان خبر داد و بیان کرد: این به این معنا نیست که بیماری و ویروس از بین رفته و روال عادی است بلکه ما با کمک مردم و زحمات کادر درمانی و بهداشتی توانستیم این موضوع را کنترل کنیم و انتظار داریم همکاری مردم و اصناف همچنان ادامه داشته باشد تا این ویروس را کاملا شکست دهیم.
فرماندار شهرستان نور با قدردانی از خیران، مردم و اصناف، نیروهای امدادی، درمانی، امنیتی و انتظامی و … گفت: همه ضوابط و قوانین ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا در شهرستان به خوبی اجرا و از ورود خودروهای غیر بومی و افراد غیر ساکن در شهرستان و روستاها همچنان ممانعت میشود.