به گزارش آوای شمال؛
آوای شمال/ اگر چه ایرانیان به مهماننوازی شهره هستند اما این بار تحمل این مهمان با اینهمه مشکلات و معضلاتی که به همراه دارد و قصد جانمان را کرده است؛ سخت است و هماهنگی، همدلی و همراهی مردم و مسؤولان، برای مقابله این مهمان ناخوانده و ناشناخته را میطلبد.
شرایط موجود و شیوع بیماری کرونا نیازمند راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا است که در این راستا رزمایش پدافند زیستی مقابله با شیوع کرونا میتواند تا حد بسیار بالایی در کنار بسیاری از راهحلهای دیگر برای پیشگیری و مقابله مفید باشد.
در کنار همه مسائل بهداشتی و درمانی، تهیه و توزیع ماسک و گان، ضدعفونی و گندزدایی خیابانها و معابر، تبسنجی و رعایت فاصله اجتماعی، رزمایش مشترک دفاع بیولوژیک حوزه کشاورزی از دیگر برنامههای مهم برای مقابله با ویروس کروناست؛ رزمایشی که این روزها در مازندران اجرایی شده و تلاش دارد تا نوع دیگری از پیشگیری و مقابله را به مردم نشان دهد.
اجرای ” رزمایش مشترک دفاع بیولوژیک حوزه کشاورزی ” تبدیل تهدید کرونا به فرصت
مسؤول سازمان بسیج مهندسان کشاورزی و منابع طبیعی مازندران، با اشاره به اجرای ” رزمایش مشترک دفاع بیولوژیک حوزه کشاورزی ” گفت: این رزمایش با هدف آمادگی بهداشتی در مقابله با حملات بیولوژیکی و حفظ سلامت کارکنان و ارباب رجوع برگزار شد.
یاسر رحمتی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار کرد: رزمایش مشترک دفاع بیولوژیک در واقع پاکسازی و ضدعفونی اماکن و مناطقی است که از قبل تعیین شده و طبق برنامه انجام میشود.
وی افزود: اقدامات و فعالیتهای در نظر گرفته شده و انجام شده در عملیات دفاع بیولوژیک، یکی از ملزومات قطع زنجیره کروناست که در کنار رعایت مردم در موارد مختلف میتواند کمککار برای مقابله با ویروس کرونا باشد.
مسؤول سازمان بسیج مهندسان کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با بیان اینکه اکنون فصل کشاورزی کشاورزان مازندرانی و خزانهگیری برنج و عملیات مربوط به داشت و کاشت است؛ یادآور شد: حضور کارشناسان طرح همگام با حضور مروجان کشاورزی میتواند برای آگاهیرسانی به کشاورزان و انجام عملیات بهداشتی کارساز باشد.
رحمتی همچنین با اشاره به اینکه حضور کارگران غیربومی در روستاها برای کار کشاورزی ممنوع است؛ خاطر نشان کرد: باید در کنار مردم و همکاری فیمابین که انجام میشود؛ گروههای جهادی روستاها پای کار بیایند.
وی افزود: مازندران قطب کشاورزی است و اکنون در شرایط شیوع کرونا، مازندران و کشاورزان نوک پیکان خطر هستند و لذا برای انجام امور کشاورزی تاکید بر روش مکانیزه است ولی بسترهای لازم برای همگان فراهم نیست.
این مسؤول اضافه کرد: با توجه به عدم زیرساخت لازم برای کشاورزی مکانیزه، ناچارا” باید با رعایت نکات بهداشتی وجود داشته باشند و کشاورزان با همکاری هم به کمک و یاری هم بشتابند و این تهدید را تبدیل به یک فرصت همبستگی کنیم.
رحمتی گفت: امروز روز کار و تلاش و همبستگی است و تلاش داریم تا با ورود سازمانهای تخصصی در حوزه کشاورزی، استفاده از توان کارشناسان طرح همگان با کشاورزان و مروجان برای برونرفت از این مشکل اقدام و با همکاری هم بر ویروس کرونا پیروز شویم.
رزمایش بیولوژیک، آمادگی بهداشتی و حفظ سلامت کارکنان و ارباب رجوع
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا با اشاره به اجرایی شدن ” رزمایش مشترک دفاع بیولوژیک حوزه کشاورزی” در نکا افزود: این روزها زمان کار کشاورزی کشاورزان مازندرانی است و به همین دلیل جهاد کشاورزی برای حفظ سلامتی کشاورزان و لزوم رعایت نکات بهداشتی این رزمایش را با همکاری سپاه ناحیه و بسیجیان و مروجان برگزار کرده است.
سیدشبر موسوی در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: غربالگری و تست تبسنجی کارکنان مدیریت جهاد کشاورزی و مراکز خدمات کشاورزی و ارباب رجوع و توزیع بستههای بهداشتی در بین همکاران و روستاییان از برنامههای مهم این رزمایش بود.
وی گفت: این رزمایش علاوه بر نکا در شهرستانهای گلوگاه ، قائمشهر ، آمل ، تنکابن و رامسر عملیاتی شد و در این رزمایش با دفاع بیولوژیکی آشنا شدیم.
به گزارش آوای شمال به نقل از فارس، شرایط فعلی و وجود شیوع بیماری کرونا نیازمند راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا است که در این راستا رزمایش پدافند زیستی مقابله با شیوع کرونا در مازندران در فصل کشاورزی میتواند تا حد بسیار بالایی در کنار بسیاری از راهحلهای دیگر همچون برنامه آموزشی، ترویجی بهداشتی و عملیاتی مقابله با کرونا را بین بهرهبرداران بخشهای مختلف کشاورزی، گامی مهم برای پیشگیری و مقابله با کرونا باشد.