آوای شمال(طبرستان)
  • گزیده اخبار :
  • سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸ , Tuesday 15 October 2019
    avayeshomal.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 107041
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۷ مهر, ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۰
  • شما اینجا هستید :اخبار استان
  •   

    باور مردم باید نسبت به افزایش مصرف صنایع غذایی صنعتی تغییر کند

    معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه تولیدات صنایع غذایی به صورت صنعتی سالم تر از غذای سنتی است، گفت: باور مردم نسبت به افزایش مصرف صنایع غذایی صنعتی تغییر کند.

    آوای شمال/ محمد رضا شیران صبح امروز در نشستی خبری به مناسبت روز جهانی غذا با اشاره به اینکه توجه به سلامت آحاد جامعه وظیفه دولت‌ها است، اظهار داشت: مردم همواره برای تامین سلامت جامعه خود نقش آفرین هستند تا شاخص سلامتی در جامعه افزایش یابد.

    وی افزود: بسیاری از بیماری‌ها نظیر انواع سرطان‌ها به دلیل بدغذایی و آلودگی از طریق لبنیات به انسان سرایت می‌کند.

    معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه ریسک بهداشتی فرآورده‌های صنعتی بسیار پایین بوده و هزینه کمتری بر نظام بهداشت و درمان جامعه دارند، تصریح کرد: تقریبا ۷۰ درصد تولیدات صنایع غذایی در حوزه صنعتی صادرات می‌شود و ۷۰ درصد خانواده‌ها از غذاهای سنتی استفاده می‌کنند که باید باور جامعه به سمت استفاده از مواد غذایی به دلیل تنوع آن باید افزایش یابد.

    شیران با بیان اینکه برخی صنایع غذایی کوچک نیز دارای خطای بیشتری در تولیدات غذایی هستند، افزود: احتمال خطا در تولیدات صنایع غذایی بزرگ استان بسیار کم است.

    وی با اعلام اینکه باید از روش‌های رایج علمی برای ارتقا تولیدات در حوزه غذایی استفاده شود، گفت: بسیاری از یافته‌های علمی در حوزه صنایع غذایی مورد تایید وزارت بهداشت است.

    معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه ۱۰۰ هزار نفر در مجموع کارخانجات صنایع غذایی استان فعالیت دارند، تصریح کرد: افراد شاغل در این مجموعه‌ها تلاش برای ارتقا تولیدات صنایع غذایی دارند.

    برچسب ها :

    نظرات